0182-374339 info@cenf.nl
Selecteer een pagina

FAQ

Vind hier antwoord op de meeste gestelde vragen.

Wij hebben de meeste gestelde vragen hier alvast op een rijtje voor je gezet inclusief antwoorden natuurlijk. Op deze manier ben jij alvast goed op de hoogte wanneer je gaat reserveren! Staat jou vraag er niet bij? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier.

Wat is een e-chopper?

Een E-chopper is een elektrisch aangedreven scooter met een stoere uitstraling. Het uiterlijk is gebaseerd op de voor iedereen welbekende Harley Davidson, echter is de E-chopper 100% elektrisch.

Heb ik voor het rijden op de e-chopper een rijbewijs nodig?

Voor het rijden op een E-Chopper moet je in het bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs B. Daarnaast dient de berijder minimaal 16 jaar te zijn. Kijk voor meerijdende kinderen bij “Kan een kind mee achterop”.

Kan een kind mee achterop?

Helaas is het in verband met de veiligheid niet mogelijk om kinderen mee te nemen op de e-chopper. Er zijn geen zitjes waar zij in kunnen zitten en het zadel is te klein om iemand los achterop te nemen.

Moet ik een borg betalen om met de e-chopper op pad te gaan?

Ja, wij vragen een borg van €100 euro. Deze dient vooraf overgemaakt te zijn op onze rekening. Of als dit anders afgesproken is, contant, vooraf aan de rit meegegeven te worden aan de begeleider.

Betaal ik extra als mijn rit langer duurt dan de afgesproken tijd?

Ja, bij elk kwartier dat de e-chopper later dan afgesproken afgeleverd wordt, rekeningen wij €3,- per e-chopper. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn wat buiten jou handen ligt, neem dan direct (tijdens de rit) contact met ons op, zodat wij kunnen helpen en op de hoogte zijn van de situatie.

Mijn reservering kan niet doorgaan, wat nu?

Neem contact met ons op en wij zullen laten weten hoe dit opgelost wordt. 

Onze annuleringvoorwaarden zijn als volgt:

Tot 56 dagen voor aanvang                           10% van het totale factuurbedrag

Van 56 tot 42 dagen voor aanvang               25% van het totale factuurbedrag

Van 42 tot 28 dagen voor aanvang               50% van het totale factuurbedrag

Van 28 tot 7 dagen voor aanvang                 75% van het totale factuurbedrag

Binnen 7 dagen (inclusief) voor aanvang      100% v.h. totale factuurbedrag

Annulering dient altijd per aangetekend schrijven (e-mail) te geschieden

Moet je een helm dragen als je op een e-chopper rijd?

In Nederland geldt voor berijders van snorfietsen (waar de E-Chopper onder valt) geen helmplicht. Dus buiten wat wind, zal je kapsel intact blijven wink

Welke verkeersregels gelden er voor het rijden op een E-Chopper?
Voor het rijden op een E-Chopper gelden de verkeersregels die ook voor fietsers gelden. Zo dien je van het fietspad gebruik te maken als dat er is en mag je niet op de stoep rijden. Ook bellen en naast elkaar rijden is verboden.
Wat is de maximum snelheid van een E-Chopper?
Een E-Chopper gaat niet harder van 25 km/uur. O.a. hierdoor valt hij volgens de wet onder de categorie bijzondere bromfietsen. Met de E-Chopper mag u dus op het fietspad en op de weg. Waar een fietspad is, blijft u op het fietspad.
Hoever kan ik met een volle accu rijden?

De E-Chopper wordt altijd meegegeven met een volle accu. U kunt ervoor kiezen één van onze routes te rijden. Trekt u zelf uw eigen plan? Houdt u er dan rekening mee, dat u met een volle accu ca. 40 – 45 km kunt rijden. Uiteraard hangt dit ook af van het gewicht van de bestuurder, eventuele tegenwind, hoogteverschillen in de route, etc. Wij garanderen echter 40 km.

Heeft de E-Chopper opbergruimte?

De E-Chopper heeft geen opbergruimte. U kunt ervoor kiezen om een rugzak om te doen met daarin de benodigde spullen voor onderweg. Indien u heeft gekozen voor de picknickmand, dan krijgt u van ons iets mee om dit tijdens het rijden te vervoeren.

Ben ik verzekerd?

De E-Chopper is tijdens de tocht WA-verzekerd. In geval van gemaakte schade aan de E-choppers komt dit voor uw eigen rekening en valt dit onder uw eigen risico. Eventuele schade dient direct na afloop te worden vergoed en kan worden verrekend met de uitstaande borg.

Kan ik een meerijdende gids bestellen die ons vergezelt?

Dit is uiteraard mogelijk, maar hiervoor betaal je wel een toeslag (prijs is afhankelijk van de datum / weekdag en onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Is het mogelijk om een op maat gemaakte E-Chopper Tour te organiseren vanaf een andere/ eigen locatie?

Uiteraard! Tegen meerprijs leveren wij onze E-choppers ook op uw gewenste locatie en maken desgewenst voor u een op maat gemaakte route. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Kan ik een E-chopper tour maken met een grote groep?

Uiteraard is dat mogelijk. Ook is het mogelijk een E-chopper tour te combineren met één of meerdere andere activiteiten. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Hoe weet ik of mijn betaling is geslaagd?

Na het afronden van de boeking voor E-Chopper Tours, ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan je spam. Nog geen e-mail? Geen paniek en contacteer ons via email (info@cenf.nl) of telefonisch 0182-374339

Hoe kan ik een E-chopper tour reserveren?

Via deze site kunt u heel makkelijk een E-chopper tour online reserveren. Volg de stappen via het online reserveringssysteem en ontvang binnen enkele minuten een boekingsbevestiging in uw mailbox.

Slecht weer en je boeking?

Wij krijgen veel vragen van mensen die hun boeking willen verplaatsen, omdat er “wellicht” een regenbui voorspeld is.

Uiteraard hebben wij het weer niet in de hand. Wat wij wel weten is dat het weer onvoorspelbaar is, en dat voorspellingen iedere keer wijzigen. Om deze reden kijken wij pas 12-24 uur voor aanvang naar de weersverwachtingen.

Wanneer kan een boeking verschoven worden?
Normaliter gaan onze E-chopper tours gewoon door, omdat men zich op het weer kan kleden. Alleen bij extreem slecht weer (bijvoorbeeld storm en/of permanente harde regen) bieden wij de mogelijkheid de boeking kosteloos te verschuiven naar een nader te bepalen datum in 2021.
Uitgesloten voor een verschuiving zijn feestweekenden zoals Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie.

Indien de weersvoorspellingen extreem slecht zijn, mailen of bellen wij onze boekers. U kunt dan aangeven of u wilt verschuiven of niet.

E-chopper. Klaar om te rijden?

3 uur rijden voor €32,50 p.p. met route

4 uur rijden voor €42,50 p.p. met route

6 uur rijden voor €57,50 p.p. eigen route

Gratis parkeren

Gratis kop koffie/ thee (i.v.m. Covid-19 tijdelijk niet beschikbaar)


  Gewenste tijd:

  Aantal personen: *

  De elektrische scooter

  De elektrische scooter is een duurzame scooter met een stoere uitstraling. Voor het rijden op de e-chopper is een rijbewijs nodig, maar geen helm. Bij ons vertrek je vanuit Moordrecht, maar ook hebben wij andere vertreklocaties.

  Vertrekpunt te Moordrecht

  Voor €32,50 stap jij dit weekend nog op de echopper en kan je rustig genieten van het lekkere weer en je gezelschap!

  Duurzaam

  De naam zegt het al, elektrische scooter, ook wel een e-chopper genoemd, is duurzaam en als pluspunt is hij ook nog eens geruisloos!

  OVER ONS

  Onderdeel van C&F Sporting BVwww.solexhuren.nl is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in events in het Groene Hart. Bij ons ben je aan het goede adres voor jouw dagje weg in de omgeving van Gouda, de Krimpenerwaard, Zuidplas, Rotterdam en Den Haag

  LOCATIES

  • Vertrek locatie Moordrecht | Gouda
  • Vertrek locatie Breda
  • Vertrek locatie Hazerswoude
  • Vertrek locatie Vlaardingen
  • Vertrek vanaf eigen locatie